Ahojte,
zima nám ťuká na dveře, tak jsem naznal, že je čas se tu představit a trošku zabydlet.
Jsem Michal, nový milovník Mustangů z Brna. Dřív mi v žilách kroužila bavorská krev, protože jsem s nimi závodil, tak jsem se k nim dostal tak nějak automaticky i v civilu...dalo by se říct, že jsem se jednoho dne probudil a řekl si, že Mustang je to pravý, ale cesta k současnému stavu vedla samozřejmě malinko oklikou. Ústřední postavu v celém případě hraje Johan z Mustang Evolution, kterému jsem se ozval, že by mě Mustang zajímal, po letmém pohledu na internetu...pořád jsem si nebyl úplně jistý. Slovo dalo slovo a dál už to mělo rychlý spád, během pár týdnu už jsem seděl v autě, za to opět dík Johanovi z ME, jinak bych ještě pořád čekal až do léta 2016.
A tím se už dostávám k autu samotnému a našemu fungování...jedním slovem ŠOK. Nikdy bych nevěřil, že Mustang tak dobře pojede. K tomu všemu ten projev je mnohem výraznější, čistější a surovější, než jaký jsem do té doby měl ve zvyku zažívat. Žijeme si spolu už cca měsíc a půl, dnes mi v pneuservisu napsali do lístků na uskladnění, že zadní pneu jsou již opravdu sjeté...klasika, nedalo se odolat. Auto se nechá tak čitelně a odevzdaně protahovat zatáčkami, vodit driftem a vytáčet k omezovači, že pneumatiky nemohly ani jinak dopadnout.
Zakončím to menším výhledem do budoucna. Auto prozatím zůstane jakš takš sériové (už teď má výfuky, jednotku a studené sání), než naznám, že bez kompresoru a upgradu body work to už dál nevydržím. Co se ježdění týče, tak se rád zúčastním výletů a akcí s Vámi ostatními se stejnou diagnózou. V hlavě se mi honí myšlenky na coaching na trati i na okreskách. Toď je pro nyní vše, na představení jsem se rozepsal až až.
[youtube]
https://www.youtube.com/watch?v=kDdsagE62cc [/youtube]
Mějte se, ať se kola točí.