Mám to taky přes Ford Credit ale platím 22k ročně za All risk, jen museli dát Českou Pojišťovnu, Alianz jsem nechtěl, nemohla jít dolů s cenou a nemám dobrou zkušenost... Zatím mám jen výměnu oleje a to bylo za 1700kč materiál + práce, jen je to ten stejný co tam je z výroby, žádný lepší, který by doporučil Johan... Ještě je možnost objednat si do první servisky program Ford care za 22k kč v kterém je na 5 let servisky s prací a materiálem zdarma, až na spotřební materiál jako brzdy, spojka a tak... Prostě olej, filtry kapaliny a práce... Nechtějí to v servisech moc nabízet ale autorizovaný servis to musí dodat...
Když jsem si naceňoval povinné ručení u České, tak bylo za 6400kč, ale mám plné bonusy. Průměrná spotřeba u 5.0 mi nejde moc pod 13,5 litru ale jezdím s tím rychleji a pokouším se, abych to netočil pod 2k RPM...
Podle mě, tě auto nesežere a pokud jsi fanda a chceš ho, tak si ho kup dokud můžeš, já si ho koupil ted, dokud se nemusím nikoho ptát
Wiro, je to trochu offtopic, ale když zazimováváš, vypínáš čerpadlo a necháváš si to natáhnout zbytek paliva? Jaká je tvoje zkušenost s výfuky co sis nechával nedávno dělat? Nehodil bys nějaké video?