Tak jsem absolvoval garančku s pokusem o reklamaci ochrany podvozku jak jsem dříve předeslal. Bylo to celkem tak nějak podle očekávání. Údiv co že to chci, my o tom tady nic nevíme, my se zeptáme ........
Tak jsem se po dni vyšetřování dozvěděl, že nějaké vozy 2015 jakýsi nástřik měly, pak zase neměly, pak některé série měly nástřik pouze kritických míst podvozku
. Takže pokud to náhodou ještě někdo nevíte, tak na Mustangu jsou tyto hlavní oblasti kritické na korozi - zadní disky z vnitřní strany a celá zadní část výfuků. Ty mám totiž zasrané nejvíc. No a pak se ještě přes ten výfuk rozstříklo bokem něco z jedné strany zadního nosníku. Takže zde je další kritická oblast, vnitřní plocha nosníku pod kufrem, venkovní už kritická není a pravá strana je v pohodě úplně
Celé resumé je tedy asi takové, že podle VIN kódu na mém voze žádný nástřik z výroby ( nebo cestou ke mě) vzniknout neměl, a pokud na spodku nějaký černý maras občas mám, tak to auto asi při přepravě na moři najelo na nějakou volně pohozenou pixlu něčeho černého, asi ropy. To je jen moje doměnka, prodejce mi původ těch fleků vysvětlit nedokázal. A navíc to stejně nedělají a ani nevědí, kde to dělají, takže jestli mám s ohledem na požadavek nesmrtelnosti mého kousku nějaké zvýšené nároky, tak si to mám nechat udělat někde jinde a za své. Mohou mi to jen doporučit ...... M.