Zdravím Vás ve spolek. Jmenuji se Zdeněk a narodil jsem se do nemajetné ale milující rodiny. Dostalo se mi řemeslné výchovi, kdy rodina, barák a řemeslo jsou vším. Během dospívání mne očarovaly auta, táhlo mně to k nim jako magnet, začalo to tuning časopisem, nadupanej golf, našlapaná felda, majestátní honda civic. Něco tomu ale stále chybělo......a pak se to stalo, šel jsem po chodníku a zaslechl jsem blížící se burácení v dálce...jasně, to už znám, borec v octávce a místo výfuku tam nahulil rouru z okapu, čím víc se ale burácející monstrum blížilo, bylo mi jasné, že je to něco jiného, pak na horizontu chvějícím se horkým sluncem zahlédl jsem....snad loď...ne...je to auto...a kolem mně projel starý Buick. Podlomila se mi kolena z té elegance na povrchu a zastavilo srdce ze síly, jež se ukrývala pod kapotou. Bylo jasno....jednou chci mít také auto z končin odkud je tento fešák. Uběhlo pár let a já se chystal do svého prvního zaměstnání s vidinou šetření si na vysněné auto...první výplata byla šok po přepočítání, kolik životů bych musel pracovat než si pořídím své auto snů. Jak šel čas...svět se zmenšil a s ním přišly i nové šance a ja se k nim upnul... Dva roky hledání na Mobile.de a hle...našel jsem ho. Je krásný, elegantní, neokoukaný, téměř neznámý... FORD MUSTANG 2003 MACH1. Zamiloval jsem se...musím ho získat stůj co stůj... Plachta se zvedá a zde přichází !!!
Přílohy: |

6.jpg [ 147.28 KiB | Zobrazeno 3650 krát ]
|

5.jpg [ 138.67 KiB | Zobrazeno 3650 krát ]
|

4.jpg [ 267.54 KiB | Zobrazeno 3650 krát ]
|

3.jpg [ 278.94 KiB | Zobrazeno 3650 krát ]
|

2.jpg [ 139.3 KiB | Zobrazeno 3650 krát ]
|

1.jpg [ 163.75 KiB | Zobrazeno 3650 krát ]