miloslav 06 píše:
Johan píše:
Ahoj,
vše najdeš zde
http://www.mustangforum.cz/viewtopic.php?f=15&t=465 Vidím, že elektrice moc nehovíš. Ještě jsem neviděl, zapojení brzdových světel na 3. brzdovku.(u Mustanga)
Vždy se tahá nový kabel. Možná tak před 5-6 lety. Nestačí dát žárovky jak píšeš, ale to nevadí, že to je píčovina. Oni by tím pádem, brzdová světla svítila oranžově.
Pomluvit za každou cenu je velmi neprofesionální.
O tom pomlouvaní mluví opravdu ten pravý
jsi zde trpěn jen proto protože jsme frajeři
mohl bych zde velmi lehce dokázat jak Ty osobně nás všechny z ME pomlouváš a říkáš lidem ať jezdí do ATST u nás se toto nemůže stát protože takto prostě nejednáme. Na jiném fóru by Tě dávno vyhodili protože škodiče opravdu nepotřebujeme. Nám to ale nevadí protože lidé si sami udělají obrázek a nám zcela na rovinu řeknou : Hele - on mě tahá do ATST a říká nejezděte do ME
Naštěstí lidí jako jsi Ty je málo a dnes již zcela mimo chápání všech normálních.
Prý tam máš za to provize
- no to je mi Tě opravdu moc líto
Ke světlům : klidně řeknu že tomu nerozumím nemám s tím problém , ale viděl jsem jak mi ještě tehdy dělali v ATST Trak Pak - chceš foto - chceš tu vidět fakturu
pokud tomu tedy rozumíš mohl jsi udělat toto vlákno jako já před lety :
viewtopic.php?f=15&t=465myslím, že jsem zde vše docela detailně popsal a udělal celkem pěkné schéma - to jsem to udělal pro lidi a zcela zadarmo - co jsi zde udělal Ty - pouze zde prodáváš svoje věci a škodíš
Mohl bych zde psát kdo Tě dal k soudu, komu jsi nedodal dodnes díly i když Ti zaplatil atd
- upozorňuji začal jsi to Ty sám a zatím jsem byl k Tobě a Tvému věku uctivý a slušný, tak Tě prosím zalez si ke svým modelům a nepleť se mezi opravdové chlapy.
měj se fajn
Johan