Pred par dnami som bol na ladenie SW v Mustang Evolution. Pred zimou som si objednal z US sanie JLT a kedze som po namontovani zistil ze uz s originalnym SW nepojazdim tak som vyuzil sovojho subscription u Bamy a nechal som si spravit Tune.
Narast vykonu oproti serii po pridani sania bol znatelny, ale mal som stale pocit ze to neni uplne ono. Uz predtym som mal SW od MustangEvolution a citil som ten rozdiel v chodu, ze to nejde tak plynulo. Zaroven som chcel okrem poladenia mat aj nejake realne cisla a vysledky tak som cakal az bude mat ME hotovu skusebnu.
Vysledky su podla mna hodne super vo vsetkych meranych hodnotach.
Moj setup po prichode do ME bol JLT sanie, Bama tune, Borla S-Type vyfuky.
Nemam bohuzial zmeranu seriu po kupe na Dyno, ale odhadom 415 Hp na motore (strata 15% na prevodovom ustrojenstve) = cca 352 Hp na kolesach
Prvy run, BAMA, 390 Hp @ 6820 RPM, 124 stupnov na oleji - pocitovo musim priznat ze som mal z toho testu fakt zly pocit. Motor sa pri tom dost trapil, teplota liezla hore, bolo citit katalizatory a myslim si ze ani Hladour nebol uplne sebavedomy ci to bude ok.
Nasledovalo par pokusov s ME verziou sw a musim povedat ze uz ta prva bola vyrazne lepsia.
Posledny run, ME SW, 411Hp @ 6500 RPM, 106 stupnov na oleji, pocitovo to auto zrazu ozilo a cely test zvladlo upne vpohode s prstom v nose.
Zatial musim povedat ze pocitovo to auto jazdi ovela lahsie, spotreba znatelne poklesla (u bamy v urcitych rezimoch ta spotreba letela hodne hore.
Vysledok teda v proscpech ME +20 Hp na kolesach, -18 stupnov na oleji. Po prepocitani oproti serii s danou kombinaciou HW sme poskocili o cca 55 koni na motore a to je hodne poznat.
Prikladam par obrazkov pre tych co moj pokec moc otravuje