Zdravím mustang komunitu
Také by rád pochválil celý tým ME a moc jim poděkoval za všechny úpravy co mě na autě udělali!!! Je to super!
S klukama se znám již přez 4ři roky od doby kdy měli dílnu v Neratovicích. Pokaždé jsem měl nějakou svojí představu jak a co s autem udělat... Ale vždy jsem se s klukama sešel a nechal si od nich poradit:) Vše mě s ochotou vysvětlili a doporučili mě vždy různé varianty dané úpravy... Z vlastní zkušenosti mohu řict, že mě vždy poradili skvěle! A hlavně mě do auta doporučovali věci, které samy používali na svých autech a měli je vyzkoušené a věděli že fungujou!!!Což si myslím že je fakt super přístup!!!
Sice to byla dlouhá cesta, než se auto vyladilo tak jak jsem chtěl. Nejvíc mě na tom bavilo, jak se vše dělalo postupně po dobu těch 4řech let. Auto se pořád posouvalo k mému vysněnému obrazu
I si myslím, že kdyby se vše udělalo naráz tak by mě to ani tak nebavilo:)
Ve stručnosti moje cesta byla na pět postupných úprav. A jedno mohu říct s jistotou, že vždy když jsem si auto vyzvedl tak jsem odjížděl mile překvapen a s usměvem na tváři..
Začli jsme sáním 1.Středa a SCTčkem, poté pokračoval 2.podvozek modelový rok 2008 byl na seriovém podvozku uplně hrozný
Seriové 3.brzdy byli take nedostačující, pokud člověk jezdil rychle tak to pak zas vubec nebrzdilo a bylo to o hubu kolikrat...
Po těchto upravách se už dalo s autem konečně normálně jezdit a využivat potenciál motoru. Ale po nějaké době jsem si řekl, že by to chtělo pár koní navíc. Auto už na to bylo připravené krásně brzdilo i sedělo k vozovce tak nic nebránilo mu přidat koníky. Takže po několika konzultacích s mazákama z ME jsem došel k závěru, že montáž 4. kompresoru bude asi správná volba
) Po montáži už auto jelo celkem libově, ale nějak rychle jsem si na to zvyknul.. Mělo to značné rezervy při nízkých otáčkách chvilku trvalo než auto vystřelí..
Ale mezitím už jsem byl domluvený s motorovým inženýrem Hlaďourem, že čekají na vlastní zkušebnu a auto mě vyladí na můj HW. Takže se dodělají ještě nějaké upravy a koník si jdem pro nový 5.SOFT. Včera jsem si káru vyzvedl a fakt něco nezkutečného jede to úplně super!!! Pokud bude čas tak rád udělám nějaké videa a podělím se s zážitky.