* *
Právě je ned 04. čer 2023 4:58:48

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: velmi velmi smutná zpráva :(
PříspěvekNapsal: úte 02. črc 2013 13:49:31 
Legatus
Legatus

Ahoj všichni dobří lidé,
dnes jsem měl mnoho telefonů jako každý den , ale jeden mě posadil zcela na kolena.
FILIP KLOUDA MĚL SMRTELNOU NEHODU NA MOTORCE .
Dlouho jsem přemýšlel jak může být život tak krutý. Filip byl a bude opravdu Mustang LEGENDOU v České Republice a i mimo její rámec. V posledních měsících jsme měli velice vřelý a přátelský vztah a o to je to horší.
Nemám slov, která by vyvážila tuto ztrátu pro nás všechny a tak jenom prosím modleme se za lepší časy a přejme si ať Filipovi je tam kde je opravdu dobře.
Nevím kdy a jak bude probíhat smuteční pohřeb, ale velice rád bych společně se všemi , kdo se okolo Mustangů motají vystrojil Filipovi důstojný odchod spoelčně s tím co miloval - a to byl Mustang.
Bylo na něm znát , že veškerou práci dělal srdcem a to je na tom vše nejcenější a zároveň nyní i velice smutné.
je mi to moc lííííto ............................

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: velmi velmi smutná zpráva :(
PříspěvekNapsal: úte 02. črc 2013 14:33:55 
Legatus
Legatus

I ja dostal stejny telefonat. A ani proste nemam slov :(

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 02. črc 2013 14:46:58 
Legatus
Legatus

Johan píše:
Ahoj všichni dobří lidé,
dnes jsem měl mnoho telefonů jako každý den , ale jeden mě posadil zcela na kolena.
FILIP KLOUDA MĚL SMRTELNOU NEHODU NA MOTORCE .
Dlouho jsem přemýšlel jak může být život tak krutý. Filip byl a bude opravdu Mustang LEGENDOU v České Republice a i mimo její rámec. V posledních měsících jsme měli velice vřelý a přátelský vztah a o to je to horší.
Nemám slov, která by vyvážila tuto ztrátu pro nás všechny a tak jenom prosím modleme se za lepší časy a přejme si ať Filipovi je tam kde je opravdu dobře.
Nevím kdy a jak bude probíhat smuteční pohřeb, ale velice rád bych společně se všemi , kdo se okolo Mustangů motají vystrojil Filipovi důstojný odchod spoelčně s tím co miloval - a to byl Mustang.
Bylo na něm znát , že veškerou práci dělal srdcem a to je na tom vše nejcenější a zároveň nyní i velice smutné.
je mi to moc lííííto ............................

Máš pravdu ,Filip mi stejně jako Ty nebo Míla vždy poradil ,na autě mi taky udělal dost a nikdy se nestalo že by mi nedokázal pomoci nebo poradit.Byl to fakt fajn kluk a je nám to moc líto.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 02. črc 2013 14:49:21 
Legatus
Legatus

Vsichni vime ze mel i svoje dny. Ale at uz byl jakejkoliv tohle si nezaslouzil.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 02. črc 2013 14:53:03 
Legatus
Legatus

Franky píše:
Vsichni vime ze mel i svoje dny. Ale at uz byl jakejkoliv tohle si nezaslouzil.

To ano ,ale kdo je nemá.Ale jinak tyl fajn kluk a tohle si opravdu nezasloužil a mně je to upřímně líto

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 02. črc 2013 21:48:27 
Legatus
Legatus

Pravděpodobně někteří z vás neví kdo byl Filip Klouda - asi největší otec Mustangů u nás - hlavně co se týče starých ročníků, byl opravdu velký znalec a jak jsem již psal vše dělal srdcem.
Jeho firma se jmenuje Kloadomustang.
Pokud někdo bude vědět , kdy bude poslední rozloučení prosím pisněte, mnoho z nás jistě se přijde rádo a důstojně rozloučit.
Děkuji.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 03. črc 2013 7:20:59 
Legatus
Legatus

Kluci psala mi Aneta ,Filipova přítelkyně toto mimo jiné:
Fíla by měl radost, kdyby jste uspořádali nějaký výjezd na jěho počest... vždyť on má největší podíl na tom krásném v čem jezdíte....

Co vy na to ,i když někteří ho moc nemuseli byl to náš kolega mustangář a myslím ,že by si zasloužil nějakou tu jízdu na jeho počest,co myslíte?

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 03. črc 2013 7:58:20 
Legatus
Legatus

Jana GT píše:
Fíla by měl radost, kdyby jste uspořádali nějaký výjezd na jěho počest... vždyť on má největší podíl na tom krásném v čem jezdíte....

Co vy na to ,i když někteří ho moc nemuseli byl to náš kolega mustangář a myslím ,že by si zasloužil nějakou tu jízdu na jeho počest,co myslíte?

Více než souhlasím kdykoliv a kdekoliv.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 03. črc 2013 8:45:28 
Legatus
Legatus

Johan píše:
Jana GT píše:

Více než souhlasím kdykoliv a kdekoliv.

Super Honzo

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 03. črc 2013 12:20:29 
Tribuni
Tribuni

Rest in Mustang Heaven!

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 03. črc 2013 13:58:11 
Legatus
Legatus

Kdo byl vlastně Filip,
Filip byl hlavně milovníkem rychlosti adrenalinu a především na dvou kolech - zde něco o jeho začátcích a také úspěších - byl velice dobrý a na české poměry se dostal velmi vysoko:
Moje sportovní začátky propukly již ve čtyřech letech, kdy jsem začal jezdit na kole bikros. V šesti jsem dostal minibabetu a od osmi jsem už jezdil na "osmdesátce". Svůj první úspěch jsem zaznamenal ve 12 letech, kdy jsem získal titul, tehdy ještě České a Slovenské federativní republiky. Vyšší kubatura mě zlákala v patnácti, kdy jsem začal bojovat o přední místa v českém mistrovství motokrosu i superkrosu. V mé výkonnosti se ale také negativně projevila příprava na maturitní zkoušky, které jsem alespoň zvládl bez větších obtíží a mohl se dále věnovat sportu. Po škole jsem nastoupil do továrny Praga jako mechanik a "přicmrndávač", a po roce jsem zde měl možnost působit jako zkušební jezdec motocyklu Praga CD 610, na které jsem absolvoval mistrovství republiky. V této době jsem také přešel na stroj KTM 250, kterému věřím do dnes. Zatím mým posledním úspěchem je úspěšná kvalifikace na Mistrovství světa v Lokti nad Ohří v kubatuře 250 ccm a dojetý závod po pádu na 25 místě. Nyní bych chtěl svou zimní přípravu přesměrovat více na jih, kde se dá na motocyklu trénovat i v zimních měsících a nastoupit do mistrovství ČR a Evropy v plné formě.

Toto psal v době jeho asi největší slávy a bohužel se mu dvě kola stala osudným, ale je dobré vědět , že to nedělal špatně, ale prostě se to stane.

Zde několi vzpomínkových foto:
Filipe vzpomínáme !

Příloha:
filip0.jpg
filip0.jpg [ 32.01 KiB | Zobrazeno 50721 krát ]

Příloha:
filip2.jpg
filip2.jpg [ 130.33 KiB | Zobrazeno 50721 krát ]

Příloha:
filip3.jpg
filip3.jpg [ 73.71 KiB | Zobrazeno 50721 krát ]

Přílohy:
filip1.jpg
filip1.jpg [ 73.95 KiB | Zobrazeno 50721 krát ]
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 03. črc 2013 14:11:05 
Legatus
Legatus

Měl bych jednu myšlenku , ale nechci být a ani nemohu na to být sám.
Navrhoval bych uspořádat každy rok na čest Filipa Kloudy zcela poklidný závod (spíše projíždku) z Bořenovic na Náměstí v Českých Budějovicích - byl by to sraz, spanilá jízda , malý sprint ..... pořádaný každý rok 01.07. in memoriam Filip Klouda.
P.S. prosím o nějaké nápady , Filipovo žítí nesmíme zapomenout, všichni jsme měli potěšení z jeho činnosti a také nám všem pomohl.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 03. črc 2013 14:20:54 
Legatus
Legatus

Johan píše:
Měl bych jednu myšlenku , ale nechci být a ani nemohu na to být sám.
Navrhoval bych uspořádat každy rok na čest Filipa Kloudy zcela poklidný závod (spíše projíždku) z Bořenovic na Náměstí v Českých Budějovicích - byl by to sraz, spanilá jízda , malý sprint ..... pořádaný každý rok 01.07. in memoriam Filip Klouda.
P.S. prosím o nějaké nápady , Filipovo žítí nesmíme zapomenout, všichni jsme měli potěšení z jeho činnosti a také nám všem pomohl.

moc hezký nápad Honzo ,my jsme za pokud čas a zdraví dovolí ,pojedeme

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř 03. črc 2013 20:35:09 
Tribuni
Tribuni

znal jsem ho z motokrosu- neskutečný střelec , motorky měl v krvi a mě osobně dost pomohl se vším u mého sráče, a neposledně je kus jeho myšlenky ve věcech co mě došly z usa!

Děkuju ti Fílo

R.I.P.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 04. črc 2013 14:58:30 
Centurio
Centurio

R.I.P můj přítel

Wirklich schade mein Freund, Du warst vor über 12 Jahren mein erster Mustang Kontakt hier in Tschechien und genauso verrückt nach Mustangs wie ich.

Du bist und wirst immer eine Mustang-Legende hier in Tschechien sein - nahezu alles was sich hier rund um den Mustang aufgebaut (und wieder zerstritten hat...) hat, ist mit Deinen Wurzeln.

Es war immer schön mit Dir zu plaudern, ich werde Dich vermissen.

Gruss Juergen

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina