Kdo byl vlastně Filip,
Filip byl hlavně milovníkem rychlosti adrenalinu a především na dvou kolech - zde něco o jeho začátcích a také úspěších - byl velice dobrý a na české poměry se dostal velmi vysoko:
Moje sportovní začátky propukly již ve čtyřech letech, kdy jsem začal jezdit na kole bikros. V šesti jsem dostal minibabetu a od osmi jsem už jezdil na "osmdesátce". Svůj první úspěch jsem zaznamenal ve 12 letech, kdy jsem získal titul, tehdy ještě České a Slovenské federativní republiky. Vyšší kubatura mě zlákala v patnácti, kdy jsem začal bojovat o přední místa v českém mistrovství motokrosu i superkrosu. V mé výkonnosti se ale také negativně projevila příprava na maturitní zkoušky, které jsem alespoň zvládl bez větších obtíží a mohl se dále věnovat sportu. Po škole jsem nastoupil do továrny Praga jako mechanik a "přicmrndávač", a po roce jsem zde měl možnost působit jako zkušební jezdec motocyklu Praga CD 610, na které jsem absolvoval mistrovství republiky. V této době jsem také přešel na stroj KTM 250, kterému věřím do dnes. Zatím mým posledním úspěchem je úspěšná kvalifikace na Mistrovství světa v Lokti nad Ohří v kubatuře 250 ccm a dojetý závod po pádu na 25 místě. Nyní bych chtěl svou zimní přípravu přesměrovat více na jih, kde se dá na motocyklu trénovat i v zimních měsících a nastoupit do mistrovství ČR a Evropy v plné formě.Toto psal v době jeho asi největší slávy a bohužel se mu dvě kola stala osudným, ale je dobré vědět , že to nedělal špatně, ale prostě se to stane.
Zde několi vzpomínkových foto:
Filipe vzpomínáme !Příloha:
filip0.jpg [ 32.01 KiB | Zobrazeno 57904 krát ]
Příloha:
filip2.jpg [ 130.33 KiB | Zobrazeno 57904 krát ]
Příloha:
filip3.jpg [ 73.71 KiB | Zobrazeno 57904 krát ]